Billig hulmursisolering i Køge, Roskilde, Næstved og hele Sjælland – en effektiv løsning

Hvorfor skal jeg hulmursisolere?

Det skal du gøre af to årsager:

1. - For det første for at spare penge. Vi udfører hulmursisolering til en pris på 125 kr. pr. m2. og pengene er typisk tjent ind i løbet af 1-3 år. En hulmursisolering vil samtidig kunne forbedre din boligs energimærke og øge salgsværdien.

2. - For det andet skåner du miljøet. Med en hulmursisolering mindsker du CO2 udledningen, og så giver det oven i købet også et bedre indeklima. Hulmursisolering er en ansvarlig løsning, både for miljøet og pengepungen.

 

Hulmursisolering - hvad er bedst?

Vi anbefaler hulmursisolering med papir, fordi det er nemt, billigt og hurtigt. Et projekt tager typisk kun en enkelt dag, når den foretages med papirgranulat, fordi papirgranulatet nemt blæses ind i hulmuren. Fordelen ved papir i forhold til pladeisolering er, at papirgranulat kommer ud i alle afkroge, der ellers kan være svære at dække ordentligt ind. Blæsemetoden efterlader således en utrolig tæt isolering med et minimum af kuldebroer. Du slipper også for byggerod i din bolig, fordi vores isolatører arbejder udenfor.

Hos Tømrer og snedker Bjarne Puck i Køge har vi stor erfaring med denne metode og vi benytter kvalitetsproduktet Isocell papirisolering.

Kontakt os for en billig pris på efterisolering af din hulmur

I vores isoleringsfirma tilbyder vi billig hulmursisolering til KUN 125 kr. pr. m2.
Skal vi udføre en opgave for dig eller har du yderlige spørgsmål, står vi klar til at hjælpe dig:

Tlf: 20 33 67 87

Send en mail her

Om opgaver med hulmursisolering i Køge Roskilde, Næstved og resten af Sjælland

Hulmursisolering er en særlig form for isolering, der oftest fortages på huse af ældre dato. Ældre murstenshuse er typisk bygget således, at der findes et hulrum mellem ydre- og indervæggen. Dette hulrum kan være helt tomt, men du kan også finde tidligere isoleringsmaterialer i hulrummet. Selvom der allerede findes materiale mellem murerne, er det ikke ensbetydende med, at du er på den sikre side. Gammelt isoleringsmateriale nedbrydes eller synker sammen, og så er der god grund til efterisolering af hulmuren.

Når vi hos Tømrer og snedker Bjarne Puck i Køge foretager en hulmursisolering kan vi enten fjerne enkelte sten fra muren eller bore mindre huller i fugerne mellem stenene således, at der kan blæses isoleringsmateriale ind i hulmuren. Hulmursisolering med papirgranulat skal her fremhæves som det miljøvenlige valg af materiale, idet fremstillingen og bortskaffelsen af organiske materiale er mindre belastende for miljøet. Vi bruger materialer i hulmuren der er granuleret, dvs. små stykker, der kan blæses ind.

Vi sætter en ære i, så vidt muligt at efterlade murværket i en stand, så du ikke med det blotte øje kan se, at vi har været der.

 

Vi har udført opgaver med hulmure i København, Amager, Brønshøj, Søborg, Herlev, Næstved, Køge, Roskilde og mange andre steder på Sjælland.