Isocell papirisolering i Køge, Roskilde Næstved, København og på hele Sjælland

Hvad er papirisolering?

Der findes flere former for isoleringsmateriale, papirisolering er et af dem. Materialet laves ganske enkelt af genbrugsaviser, og er efterhånden et af de mest hyppigt anvendte isoleringsmaterialer i Danmark. Papirisolering findes bl.a. som granulat, hvilket betyder at avispapiret er revet i meget små stykker, og derfor kan blæses ind i det ønskede isoleringsområde.

Det kan måske lyde farligt med papirisolering af din bolig, fordi papir normalt er et let brandbart materiale, som også kan fungere som rede for mus og rotter. Det er der naturligvis taget højde for i fremstillingen af Isocell papirisolering. Produktet er tilsat nogle salte, som virker brandhæmmende og samtidig skaber et ugæstfrit miljø for både skadedyr og svamp, så du kan roligt papirisolere.
Hos Tømrer og snedker Bjarne Puck i Køge udfører vi ofte isolering af etageadskillelser, lofter, skråvægge og hulmure.


Vi udfører arbejde på hele Sjælland og har blandt andet haft mange opgaver omkring Køge, Næstved, Roskilde, København, Amager og Frederiksberg.

 

Pris på papirisolering på Sjælland - fra KUN 80 kr. pr m2.

Hvorfor skal jeg vælge isolering med papir?
Det skal du gøre fordi produktet er fremstillet af genbrugsaviser, og dermed er et miljøvenligt valg.
Derudover opnår du også en god økonomisk gevinst i sidste ende. Papirgranulat har nemlig den fordel, at det blæses ind modsat isoleringsplader. Det betyder, at produktet kan lægge sig alle de steder, man ikke ville kunne isolere med plader, f.eks. rundt om rør. Ved isoleringsplader vil der være stor risiko for kuldebroer, hvorimod papirgranulatet kommer ud i alle afkroge af det valgte område. Dette giver en ekstrem god og tætpakket isolering.
En stor fordel ved papirisolering er også, at det tillader din bolig at ånde. Det tillader nemlig fugt at passere. Det sker ved, at fugten optages i cellevæggene, og på den måde efterlades der stillestående luft både inde i de hule fibre og imellem dem. Det er denne stillestående luft der danner den egentlige isolering.
Papirisolering holder dig varm om vinteren samtidig med, at det holder varmen ude af din bolig om sommeren.

4 hurtige fordele ved papirisolering

  • Det mindsker din varmeregning og derfor er udgiften til isolering typisk tjent ind i løbet af 3-5 år
  • Det gavner miljøet.
  • Det forbedrer indeklimaet
  • Det giver isolering med maksimal tæthed og et minimum af kuldebroer

Isocell papirisolering

Hos Tømrer og snedker Bjarne Puck i Køge isolerer vi med Isocell. Det gør vi blandt andet fordi Isocell har mange års erfaring med fremstilling af granulat. Papirisolering har faktisk været anvendt i USA siden 1892. I Danmark begyndte materialet for alvor at blive benyttet i starten af 1990’erne, og udbredelsen er vokset markant siden da.

3 hurtige fordele ved Isocell

  • Med Isocell produkter får du livstidsgaranti på din isolering
  • Isocell er CE- mærket, hvilket betyder at det overholder EU-lovgivning.
  • Isocell har ETA-godkendelse.

 

Kontakt os om papirisolering på Sjælland

Har du yderligere spørgsmål, så sidder vi klar til at besvare din henvendelse. Vi arbejder både for private og erhverv samt for det offentlige, og som udgangspunkt er der ingen opgave som er hverken for stor eller for lille. Kontakt os på:
Tlf: 20 33 67 87
Send os en mail her

 

Vi udfører papirisolering i Køge, Næstved, Roskilde, Amager, København Frederiksberg og hele Sjælland.