Professionel isolering af lofter - lad os klare din loftisolering i København og hele Sjælland

Hvad er loftisolering?

Isolering af lofter er et tiltag mange husejere får foretaget, så de undgår at fyre for gråspurvene. Hvis loftet ikke er godt isoleret, strømmer varmen nemlig ud af din bolig.
Hos Tømrer og snedker Bjarne Puck i Køge isolerer vi lofter med Isocell papirisolering (granulat). En loftisolering består af flere trin. Når der isoleres med andre materialer end papirgranulat, er det ofte nødvendigt at montere en dampspærre. Med papirgranulat slipper man for dampspærren (ved et lag på op til 300 mm.), og man kan derfor gå direkte til isoleringsprocessen.
Første trin er at montere en vindafgrænsning mellem spærrerne, så ventilationen kan komme op over den nye isolering.
Efterfølgende opsættes eventuelt - hvis det er nødvendigt - en ny gangbro i et niveau over den planlagte isoleringshøjde. På den måde kan du stadig komme rundt på dit loft.
Når der er styr på vindafgrænsning og gangbro blæser vi med en speciel maskine granuleret Isocell papirisolering ud på loftet. Papirgranulat har den fordel, at det ligger sig tæt rundt om f.eks. rør og kommer ud i alle afkroge og mindsker derved kuldebroer. Yderligere virker papirisolering lydisolerende. Ved en loftisolering blæser man typisk mellem 200 mm. og 300 mm. granulat ud.

Hvorfor skal jeg loftisolere?

Når du går uden for om vinteren, så tager du en hue på for at holde varmen. En loftisolering er ligesom at give din bolig hue på. Loftet er det sted på dit hus, hvor der fosser mest varme ud og det betyder, at der er mange penge at spare på varmeregningen ved en isolering af loftet. Varmetabet via tag og loft er typisk 12% højere end via andre steder i boligen, så der er god grund til at efterisolere loftet.
Hvis du er i gang med et nybyggeri, må du ikke spare på isoleringen. Isolering og efterisolering øger nemlig din boligs værdi. Derudover får du med en loftisolering også effektiv lydisolering med i købet, da papirgranulat har yderst lydisolerende egenskaber.

 

5 store fordele ved isolering af lofter

  • Du opnår en mindre varmeregning og udgiften er ofte tjent ind i løbet af 3-5 år
  • Du mindsker CO2 udledningen fra din bolig
  • Du kan forbedre din boligs energimærke
  • Det virker lydisolerende
  • Du kan opnå et bedre indeklima

Pris på loftisolering

Hos Tømrer og snedker Bjarne Puck i Køge udfører vi billig loftsisolering.
Vi isolerer med priser fra KUN 100 kr. pr m2 (200mm)
Vi kan isolere op til 300 mm uden dampspærre (når vi benytter Isocell papirgranulat)

Skal vi udføre din loftsisolering eller har du spørgsmål, kan vi kontaktes på:

Tlf: 20 33 67 87

Skriv en mail til os her!

 

Vi har udført opgaver med lofter i København, Herlev, Roskilde, Næstved, Amager, Frederiksberg og Køge, men vi kører på hele Sjælland.