Din isolatør til isolering og efterisolering i Køge, Næstved, Roskilde, Slagelse og hele Sjælland

Skal jeg efterisolere, hvis mit hus allerede er isoleret?

Det skal du ikke nødvendigvis. Hvis dit hus er af nyere dato, så er det typisk godt isoleret. Er dit hus derimod bygget før 1980’erne kan der være god grund til at se isoleringen efter i sømmene, hvis din varmeregning virker for høj. Visse isoleringsmaterialer har det nemlig med, at blive nedbrudt eller synke sammen som årene går. Yderligere er der som oftest slet ikke hulmursisoleret i ældre huse.
Selvom en høj varmeregning er slem nok i sig selv, så kan der være mere alvorlige problemer med dårlig isolering. Dårlig eller manglende isolering kan give et dårligt indeklima og i værste fald kan bl.a. isolering med glasuld fremkalde allergi.
Vores isolatør kan hurtigt vurdere hvor, og i hvor høj grad, du har brug for efterisolering af dit hus.

5 hurtige fordele ved isolering og efterisolering

  • Din varmeregning bliver mindre, og udgifterne er typisk tjent ind efter 3-5 år.
  • Du mindsker din boligs CO2 udledning.
  • Du øger din boligs værdi og energimærke.
  • Du forbedrer indeklimaet.
  • Du mindsker risikoen for råd og svamp.

 

Bestil på: 20 33 67 87.

 

Isolering med papirgranulat i Køge, Roskilde, Næstved og på hele Sjælland

Tømrer og snedker Bjarne Puck i Køge er et professionelt isoleringsfirma, som bl.a. anvender papisolering som materiale. Vi har mange års erfaring med papirisolering, og det er vores vurdering, at produktet er det mest effektive på markedet. Det er nemt, hurtigt og kan udføres til en billig pris.
Når man isolerer med papiruld foregår det med en særlig maskine, som blæser papirulden ind i det ønskede område. Det betyder, at papirulden kommer ind i alle kroge og rundt om rør og andre konstruktioner, hvor andre isoleringsfirmaer der benytter isoleringsplader, kan have svært ved at opnå en ligeså tæt isolering. Papirisolering gør, at der efterlades et minimum af kuldebroer, fordi resultatet bliver yderst tæt.

Hvad med efterisolering af mit sommerhus?

Sommerhuse er ofte dårligt isolerede og dermed meget kolde at træde ind i, hvis du hører til dem, der også benytter sommerhuset i de kolde perioder. Hvis du ønsker, at få gavn af sommerhuset hele året bør du skaffe dig af med elektriske varmesystemer og installere et alternativ.
I den forbindelse er der også grund til efterisolering af sommerhuset, og her er det helt klart også en fordel at benytte papirisolering. Der kan nemlig opstå problemer med fugt, når du forbedrer isoleringen, idet forskellen på den indre og ydre temperatur bliver større. Når du benytter Isocell papirgranulat mindsker du risikoen for dette, og du slipper samtidig for den fugtige lugt, der tit karakteriser mange sommerhuse.
Ved brugen af andre isoleringsmaterialer vil det ofte være nødvendigt at montere en dampspærre, men Isocell papirgranulat tillader dit sommerhus at ånde, både når det er opvarmet og når det er koldt. Det vil i mange sommerhuse være fornuftigt, at efterisolere, gulve, lofter og ydervægge (hvis det er muligt). På den måde er det klar til brug hele året rundt.

Kontakt Tømrer og snedker Bjarne Puck om opgaver på Sjælland

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at få et tilbud, står vi klar til at besvare din henvendelse.

Tlf: 20 33 67 87

Send en mail til os her

Vi tilbyder isolering og efterisolering fra 80 kr. pr. m2 og isolerer op til 300 mm. med papirisolering uden dampspærre.

 

Vi har udført opgaver med isolering i København, Køge, Roskilde, Næstved, Amager, Frederiksberg og mange andre steder på Sjælland.