Velux montør til arbejde med velux ovenlysvinduer og lystunnel på hele Sjælland

Certificeret til montering af Velux vinduer, ovenlys, lystunnel mm.

Velux er en af de mest kendte vinduesproducenter blandt andet pga. deres høje kvalitet, og fordi de leverer vinduer til mange forskellige løsninger der kan tilpasses dine behov. Derudover har alle deres produkter CE-mærkning.

Tømrer og Snedker Bjarne Puck i Køge har mange års erfaring med montering af Velux vinduer, og vi tilbyder flere forskellige løsninger når du skal have monteret et ovenlysvindue, uanset om det er vippevinduer, fladtagsvinduer eller noget helt tredje.

Velux videreudvikler løbende deres produkter så de følger med tiden – f.eks. kan du få vinduer der lukker automatisk hvis det begynder at regne, og vinduer som du kan fjernbetjene, hvis det sidder højt og uden for rækkevidde. Dette gør sig ofte gældende for f.eks. fladtagsvinduer, og ovenlys i rum med loft til kip.

Velux tagvinduer til skråt tag er udstyret med en gribeskinne med indbygget ventilation, der gør det muligt at lufte ud i dit hjem samtidig med at vinduerne er lukkede.

Hvis du er i tvivl om, hvad der kan lade sig gøre, eller hvilket ovenlysvindue du skal vælge, står vi klar med professionel rådgivning.

Velux lystunnel montering i Køge, København og på hele Sjælland

En lystunnel monteres steder i boligen, hvor det ikke er muligt at montere et vindue. Det kan typisk være i trappeopgange og ved gangarealer. Velux lystunneler er et rigtig godt alternativ til ovenlysvinduer.

Vores lystunnel montering kan udføres både ved fladt og skråt tag. Produkter og montering afhænger af tagtype, og af hvor lang lystunnelen skal være.

Ved afstande på 0,4 – 2 meter bruges fleksible rør og ved afstande på 0,8 - 6 meter bruges typisk faste rør. Uanset tagtype og afstand, er det nemt at montere en Velux lystunnel. 

Prisen på Velux lystunnel varierer afhængig af din boligs tag - vores montør kører gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.

 

Velux tagterrasse, tagaltan og Velux redningsåbning

Velux tagaltan er for dig der bor i en taglejlighed uden altan den perfekte løsning. En tagaltan giver dig både altan og ovenlysvindue på samme tid og inviterer solen ind i din lejlighed. Med en Velux tagaltan vælger du selv hvornår du kun vil have ovenlysvinduet stående åbent, og hvornår du ønsker den fulde altanfornemmelse. Tagaltanen giver fuld ståhøjde, og er sikret med et godt sikkerhedsrækværk. En Velux tagaltan har lige som ovenlysvinduerne også en gribeskinne der kan sikre en god ventilation, også selvom vinduet står lukket.

 

Velux tagterrasse er for dig der ønsker, at få udgang til din tagterrasse, men samtidig gerne vil have muligheden for kun af have vinduet stående på klem. Tagterrassen giver nemlig både dør, vindue og ovenlysvindue i ét, således at de nederste vinduer og ovenlysvinduerne kan åbnes uafhængigt af hinanden, men også kan åbnes helt op som en dør ud til tagterrassen.
Begge løsninger giver et fantastisk lysindfald.
Derudover fungerer både tagterrasser, -altaner og en række andre Velux vinduer også som godkendte redningsåbninger. Vi står naturligvis til rådighed for spørgsmål om specifikke krav til Velux redningsåbninger.

Kontakt og pris

Prisen på både redningsåbning og de mange andre forskellige produkter, afhænger af type og størrelse. Du er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål om pris og montering og for et uforpligtende tilbud.
Tlf. 20 33 67 87
Send os en mail her.

Vi har udført montering af billige Velux vinduer i bl.a. Roskilde, Køge, Næstved, København, Amager og Frederiksberg, men vores montører kører på hele Sjælland.