Nyt tag og tagrenovering i Køge, Stevns og på resten af Sjælland

 

Går du og overvejer, om det bedst kan betale sig og få udført en tagrenovering af dit eksisterende tag, eller om det vil være bedre at få lagt et helt nyt tag?

Hos Snedker- Tømrermester Bjarne Puck Nielsen i Køge nær Stevns tilbyder vi både tagrenovering og pålægning af nyt tag på hele Sjælland.

Når vi skal give tilbud på et projekt inden for tagarbejde, laver vi altid et grundigt tageftersyn først for at finde ud af, hvad der i dit tilfælde bedst kan betale sig. Nogle gange er en tagrenovering nok, mens vi andre gange kan se tydelige tegn på, at det vil være mest hensigtsmæssigt ikke at renovere på det gamle tag, men i stedet få lagt et helt nyt tag.

Hvad koster et nyt tag, og hvad skal jeg vælge?

Når du skal vælge et nyt tag, er der mange forskellige muligheder at vælge imellem. Skal det være et nyt tag med teglsten? Eller skal det måske være betontagsten eller ståltag?

Vi har mange års erfaring inden for rådgivning omkring hvilken tagtype, der vil passe bedst til netop dit behov og dit hus.

Nyt tag med teglsten er f.eks. en typisk klassiker, men også betontagsten er blevet yderst populære på det danske marked, da disse typisk kan fås til en billigere pris end teglsten.

Kontakt os om nyt tag eller tagrenovering i Køge eller et andet sted på Sjælland

Du kan kontakte Snedker- Tømrermester Bjarne Puck Nielsen i Køge nær Stevns på tlf. +45 20 33 67 87 eller på mailen her, hvis du ønsker et tilbud eller information om tageftersyn, nyt tag eller tagrenovering.

Vi tilbyder tagarbejde, nyt tag og tagrenovering i Køge, Stevns, Næstved, Sorø, Herfølge, Ringsted, Solrød og resten af Sjælland