Tilbygning i træ og mursten samt udestuer i Køge, Stevns og på hele Sjælland

 

Hos Snedker- Tømrermester Bjarne Puck Nielsen i Køge nær Stevns har vi mange års erfaring med tilbygninger, og vi udfører både tilbygning i træ og i mursten på hele Sjælland.

Hvad enten der er tale om en udestue eller et ekstra rum, sætter altid en ære i, at opgaven bliver lavet i de bedste materialer og med dig som vigtig sparringspartner omkring designet og udformningen.

I hvilket materiale kan man lave en udestue eller tilbygning?

Svaret på dette spørgsmål er, at folks ønsker er meget forskellige. Nogle ønsker et ekstra børneværelse eller et ekstra badeværelse, andre ønsker et hyggeligt anneks eller en udestue tilbygning i træ.

Uanset hvad opgaven lyder på, og om der er tale om en tilbygning i træ eller sten, giver vi altid vores kunder en grundig rådgivning, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af de valgte materialer.

Inspiration og tilbygning pris

Vi har udført mange tilbygninger igennem de sidste 15 år, og vi har derfor også mange billeder af tilbygninger som inspiration.
Det kan være svært at give en tilbygning pris, før man har det fulde overblik over ønskerne fra den enkelte kunde. Vi finder altid ud af dette sammen, og finder også altid en god pris på opgaven, hvad enten det er en udestue tilbygning i træ, eller et større rum til huset.

Kontakt vores tømrerfirma på Stevns ved Køge her

Hvis du ønsker inspiration, en god pris på en ny udestue tilbygning i træ eller noget helt tredje, kan du kontakte Snedker- Tømrermester Bjarne Puck Nielsen i Køge på tlf. +45 20 33 67 87 eller på mail her.

Vi opfører udestue og tilbygning på hele Sjælland, og arbejder en del lokalt på Stevns, Køge, Herfølge, Ringsted, Solrød, Næstved og Sorø