Montering af nye vinduer og døre i Køge, Stevns, og på resten af Sjælland

Hvis du kan mærke, at det trækker ind med kølig luft fra dine vinduer eller døre, så er det på tide, at du får udskiftet til nye vinduer og døre i dit hjem.

Udover at få en pænere finish af dit hus både indvendigt og udvendigt, kan du også i mange tilfælde også spare en del penge på din varmeregning ved at få udskiftet til nye lavenergi vinduer og døre med termoruder.

Termoruder holder i højere grad på varmen, da det er miljøvenlige energiglas, der er monteret.

Hos Snedker- Tømrermester Bjarne Puck Nielsen i Køge tæt ved Stevns på Sjælland, giver vi altid en grundig rådgivning omkring de forskellige muligheder inden for montering af nye vinduer og døre.

Mulighederne er nemlig mange, og vi ønsker altid, at vore kunder ender op med det bedste resultat, som passer til deres smag og til den eksisterende facade og arkitektur i bygningen.

Montering af nye træ / alu vinduer og døre på Stevns, Køge og på hele Sjælland

Hos Snedker- Tømrermester Bjarne Puck Nielsen i Køge nær Stevns, har vi mange års erfaring inden for montering af nye træ / alu vinduer og døre, og vi monterer altid kun produkter af højeste kvalitet.

Der findes mange forskellige kvaliteter og leverandører på markedet. Vi bruger typisk træ / alu vinduer og døre fra den danske producent Velfac, som har været på markedet i længst tid, og som fremstiller produkter i høj kvalitet og med en hurtig leveringstid.

Fordelen ved træ / alu vinduer og døre er, at vedligeholdelsen udvendigt bliver væsentlig mindre, da dette er lavet i aluminium.

Vi tilbyder også montering af almindelige trævinduer i Køge og på resten af Sjælland

Hvis du i stedet ønsker at få lavet montering af trævinduer, tilbyder vi også dette hos Snedker- Tømrermester Bjarne Puck Nielsen i Køge, og ligesom med træ / alu vinduer, monterer vi også kun trævinduer af højeste kvalitet.
Vi vælger oftest trævinduer og trædøre fra Outline da dette, ligesom Velfac, er en dansk producent med et produkt i meget høj kvalitet og ligeledes også med en hurtig leveringstid.

Kontakt os om nye vinduer og døre

Du kan kontakte os hos Snedker- Tømrermester Bjarne Puck Nielsen i Køge på tlf. +45 20 33 67 87 eller på mail her, hvis du ønsker mere information eller ønsker et tilbud på montering af nye vinduer og døre i dit hus, din virksomhed eller noget helt tredje.

Vi monterer vinduer og døre i bl.a. Køge, Stevns, Herfølge, Ringsted, Solrød, Næstved, Sorø men også på resten af Sjælland